MESK URBAANI UNELMA

Vuoden evankelioimisteko -tunnustus Jippii-työlle

Jippii-työn edustajina Vuoden evankelioimisteko -kiertopalkinnon vastaanottivat Lasse Heikkilä ja Outi Rossi (kesk.). Kuvassa myös Kalevi Lehtinen ja Maarit Eronen. (Kuva Seppo Haavisto)
3.1.2008 - Vuoden evankelioimisteko -tunnustuksen vuonna 2007 sai Jippii-työ. Palkinto myönnettiin kristittyjen yhteisessä Unelma Suomesta -uuden vuoden tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

 

Jippii-työn tavoitteena on kertoa evankeliumi, tehdä opetuslapsia ja välittää lähetysnäky. Lähes kymmenen vuoden aikana tuhannet Jippii-lapset ovat kuulleet ja välittäneet evankeliumin sadoilletuhansille aikuisille ja lapsille. Jippii-kuoroja on eri paikkakunnilla jo 90, iloisia lauluja on käännetty 18 kielelle, ja kaikkiaan käännöstyön piirissä on 36 kieltä.

Vaikka työ lähti liikkeelle helluntaiseurakuntien parissa ja Suomessa sitä koordinoi Vapaa sisälähetys ja kansainvälisesti Fida International, kuorot ja konsertit toteutetaan kristittyjen yhteisinä projekteina. Lisätietoja löytyy osoitteesta .

Vuoden evankelioimisteko -tunnustus oli nyt jaossa toista kertaa. Sen tavoitteena on rohkaista kristittyjen yhteistä ruohonjuuritason evankelioimistyötä, joka ilmentää luovuutta, innovatiivisuutta ja jatkuvuutta. Kiertopalkintopokaalin antoi eteenpäin vuonna 2006 tunnustuksen saanut Turun Urbaanin unelman pääkoordinaattori Markus Nikkanen, ja sen vastaanottivat Kukkii koko maa -Jippiikiertueen päätöskonsertin lopuksi lapsityön koordinaattori Outi Rossi ja säveltäjä-muusikko Lasse Heikkilä.

Palkinnon myöntää MESKin eli Maailman evankelioimisen Suomen keskuksen yhteydessä toimiva E4-tiimi. Tiimi syntyi vuoden 2004 Suomen Evankelioimiskongressin jälkeen rohkaisemaan kristittyjen yhteistä evankelioimistyötä. Lisätietoja E4:stä .