MESK URBAANI UNELMA

”Rakas rukous” teemana vuonna 2008

Rukousvuoden tavoitteena on vahvistaa rukousta evankeliumin etenemisen puolesta.

27.9.2007-Parhaillaan meneillään oleva kristittyjen yhteinen Rakas Raamattu -teemavuosi jatkuu ensi vuonna rukouksen merkeissä. Rakas rukous 2008 -teemanvuoden tavoite on rohkaista ja vahvistaa kristittyjen yhteistä rukousta oman asuinyhteisön ja koko maan puolesta.


Rukouksena on, että ihmiset löytäisivät yhteyden Jumalaan ja kertoisivat tästä löydöstään eteenpäin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Rukousvuoden avajaiset ovat Unelma Suomesta -uuden vuoden tapahtuman yhteydessä Pirkka-hallissa Tampereella, ja vuosi huipentuu lokakuussa Turussa järjestettävään kansalliseen Kristus-päivään.  

Kaikki kristilliset seurakunnat ja muut yhteisöt voivat toteuttaa rukousvuoden teemaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Teemavuodesta ja sen aikana järjestettävistä tapahtumista kerrotaan yhteisillä nettisivuilla, jotka avataan myöhemmin syksyllä.

Teemavuoden takana on eri kristillisten tahojen yhteysverkosto Maailmanevankelioimisen Suomen keskus ry (MESK). Se rohkaisee eri taustoista tulevia kristittyjä toimimaan yhdessä evankeliumin ilosanoman viemiseksi siitä vieraantuneille Suomessa ja ulkomailla. Rukousvuotta koordinoi MESKin yhteydessä toimiva E4-tiimi.