MESK URBAANI UNELMA

Pääkaupunkiseudulla Urbaani unelma myös ensi kesänä

Pääkaupunkiseudun Urbaanissa unelmassa jaettiin elokuussa noin 20 000 ilmaista lahjakassia, joita pussitettiin jäähallilla.

Järjestelypohja laajenee

14.9.2007- Viime elokuun positiivisen kokemuksen rohkaisemana pääkaupunkiseudun seurakunnat päättivät kokouksessaan syyskuun yhdentenätoista järjestää Urbaani unelma -tapahtuman myös vuonna 2008.

Helsingin vapaaseurakunnan alasaliin kokoontui kolmenkymmenen eri kristillisen seurakunnan ja muun taustayhteisön johtajat, jotka ilmaisivat tahtotilansa ryhtyä järjestämään palvelutempauksista tunnettua Urbaani unelma -tapahtumaa 6.-10.8.2008. Syyskuun lopussa muotoutuva ja kokoontuva päätoimikunta tekee esityksen budjetista ja suunnitelmasta, joiden perusteella seurakuntien johtoelimet voivat tehdä lopulliset päätöksensä osallistumisesta.

Pääkaupunkiseudun Urbaanissa unelmassa elokuun 8.-12. yli 200 tiimiläistä siivosi puistoja, tarjosi kahvia, vohveleita tai hattaroita ohikulkijoille, lankkasi kenkiä, antoi niskahierontaa, pakkasi kauppakasseja, korjasi polkupyöriä jne. Erilaisia palvelutempauksia oli noin 40. Tapahtumien joukossa oli myös lastentapahtumia ja katujuhlia. Nicky Cruzia ja Riku Rinnettä Helsingin jäähallin iltatilaisuuksiin kokoontui kuulemaan yhteensä arviolta 15 000 ihmistä. Tapahtuma sai laajaa julkisuutta myös ei-kristillisessä mediassa. Lue tapahtumasta lisää sivuilta .

Tämän vuoden pääkaupunkiseudun Urbaanissa unelmassa oli Helsingin lisäksi mukana Espoo, Kerava ja Järvenpää. Kaiken kaikkiaan järjestäviä tahoja oli yli kaksikymmentä. Nyt järjestelypohjan uskotaan vielä laajentuvan.

Urbaanin unelman valtakunnallisena koordinaattorina toimii E4-tiimi, jonka tavoitteena on edistää yhteistyötä Suomessa asuvien tavoittamiseksi ilosanomalla. Maailman evankelioimisen Suomen keskus ry:n yhteydessä toimiva E4-tiimi syntyi Suomen Evankelioimis- eli E4-kogressin jälkeen vuonna 2004. Tiiminjohtajana toimii pastori Jussi Miettinen. Tiimissä vaikuttaa myös evankelista Kalevi Lehtinen.

Lisätietoja:
E4-tiimijohtaja Jussi Miettinen, 050-373 9341,
E4-koordinaattori Maarit Eronen, 050-447 0860,