MESK URBAANI UNELMA

Uutisarkisto

E4-tiedotustiimiläiset tekemässä päivän suunnitelmaa.
Kongressista tuotettiin sen aikana sekä valmiita tiedotteita, taustamateriaalia että kuvamateriaalia suoraan nettiin.


Vierailevia toimittajia kävi joko lehdistötilaisuuksissa tai seuraamassa itse kongressia noin 35.

Nettitoimittajina palveli 15 nuorta toimittajaa tuottaen jatkuvasti taustamateriaalia pääpuheista ja työpajoista.

Lue kongressista lisää E4-lehdistötiedotteista!Kiitos E4 -kongressista

29.1.04 -- Suomen Evankelioimiskongressi 2004, E4, on takanapäin. Tapahtumassa vallitsi kristittyjen yhteyttä yli ikä- ja kirkkokuntarajojen korostava, innostunut ja rohkaiseva ilmapiiri. Erityisenä ilonaiheena oli nuorten näkyvä osallistuminen kongressiin: Osallistujista 59 % oli alle 40-vuotiaita ja kaikkiaan 40 % oli jopa alle kolmekymppisiä. Tästä kaikesta olemme suuresti kiitollisia elon Herralle, joka on kutsunut omat seuraajansa yhteiseen vastuuseen evankeliumin hyvän uutisen levittämisessä.

Lue lisää

Yhteyden juhlaa

Dipoli 25.1.04 -- Yhteys yli rajojen muodostui suurimmaksi yhteiseksi kokemukseksi sunnuntaina päättyneessä Suomen Evankelioimiskongressissa Dipolissa. Ilonaihe oli myös nuorten suuri määrä. Etukäteen esitetty toive nuoren evankelistapolven vallankumouksesta evankelioimistyössä näyttää käyvän toteen.

Lue lisää

Yhteys toteutuu

Dipoli 24.1.04 -- Ilo yhteydestä tuntui Suomen Evankelioimiskongressin ilmapiirissä. Pääsihteeri Arto Valkeapää summasi tyytyväisenä kolmen päivän kokemuksia:

-Innostus evankeliumin levittämiseen on selvästi saanut piristysruiskeen. Nuorten joukko on rohkaissut vanhempia osallistujia ja päinvastoin. On solmittu yhteyksiä sekä ihmisten että instituutioiden välille – kristityt toimivat yhdessä.

Lue lisää

E4-kongressissa julkaistu tutkimus kertoo: Yli puolet suomalaisista pitää Jeesusta henkilökohtaisena Vapahtajanaan

Dipoli 23.2.04 -- Suomalaiset suhtautuvat aikaisempaa myönteisemmin kristillisiin kirkkokuntiin. Kaikkein myönteisimmin suhtaudutaan luterilaiseen kirkkoon, Pelastusarmeijaan ja ortodoksiseen kirkkoon. Omana henkilökohtaisena Vapahtajanaan Jeesusta pitää yli puolet suomalaisista (56 %).

Lue lisää

Televisio ja Internet valtaavat kristillistä mediakenttää

Dipoli 23.1.04 -- E4-evankeliointikongressi tapahtuma-TV aloitti perjantaiaamun Hyvillä uutisilla. Uutisankkurina toimi tuttuun tapaan Keijo Leppänen.

Lue lisää

65 000 kilometriä vuodessa mittariin evankeliumin tähden

Dipoli 23.1.04 -- E4-kongressin ensimmäinen Yhteyden ilta Dipolissa kokosi enimmäkseen nuorempaa väkeä paikalle. Muutama vanhemman polven edustajista vieraili illassa videopätkän kautta. Heitä olivat kongressin vanhin osallistuja Päivö Parviainen, 91, ja Kalevi Lehtinen selitti nuoremmilleen, mitä kutsumus on.

Lue lisää

E4-kongressi pohtii: Kuinka tarjonta kohtaa kysynnän?

Dipoli 22.1.04 -- Torstaina avattiin Espoon Dipolissa Suomen Evankelioimiskongressi 2004, lyhyemmin E4. Se kokoaa historiallisella tavalla yhteen Suomen kristityt 21.-25. tammikuuta.

Lue lisää

Odotukset koko Suomen yhteisestä evankelioimiskongressista täyttymässä

E4 tiedotustilaisuus Ostrobotnialla 21.1.04

Suomen Evankelioimiskongressi 2004 (E4) käynnistyi tiedotustilaisuudella Ostrobotnialla keskiviikkona. Mukana olivat mm. kongressin pääpuhujat Anne Graham Lotz, Kalevi Lehtinen, Jose Turunen ja Eero Junkkaala. Tilaisuus oli myös Anne Graham Lotzin kirjan julkistamistilaisuus.

Lue lisää

Evankelioimiskongressi E4 tuo Suomen kristityt yhteen

21.1.04 -- Keskiviikkona Espoon Dipolissa käynnistynyt Suomen Evankelioimiskongressi 2004 (E4) kokoaa historiallisella tavalla yhteen Suomen kristityt 21.-25.1. Viisipäiväisen evankelioimiskongressin tavoitteena on päivittää evankelioimistyön asenteita ja menetelmiä ja siirtää viestikapula nuorelle evankelistapolvelle.

Lue lisää

E4 -kongressia mahdollista seurata reaaliajassa netistä

17.1.04 -- Espoon Dipolissa 21.-25.1. järjestettävää Suomen Evankelioimiskongressia (E4) on mahdollista seurata myös netistä. Suorat lähetykset alkavat torstaina 22.1. klo 9 Hyvät uutiset –nimisellä uutislähetyksellä osoitteessa www.evankelioi.net.

Lue lisää

Rohkean naisen näystä tuli totta

16.12.04 -- Kirsi Rostamo yritti saada monia tahoja innostumaan kristillisen paikallisradion perustamisesta. Lopulta hän teki sen itse. Radio Dei on toiminut kuusi vuotta ja on kasvanut lähes valtakunnalliseksi.

Lue lisää

Radio Dein hengellisyys kiinnostaa kuuntelijoita

16.12.03 -- Tärkeimmät syyt kuunnella kristillistä radiota ovat sen kristillisyys ja hengellinen musiikki. Näin käy ilmi vasta valmistuneesta Helsingin yliopiston käytännöllisen teologian pro gradu –tutkimuksesta, jossa tutkittiin hengellisyyden ja uskonnollisen viitekehyksen vaikutusta Radio Dein kuunteluun. Seuraavaksi tärkeimpiä motivaatiota ovat halu kokea Jumalan läsnäoloa, halua saada raamattuopetusta ja halu oppia lisää Jumalasta.

Lue lisää

Teologit tukevat Suomen Evankelioimiskongressia

Tavoittava työ keskusteluttaa luterilaisia

3.12.03 -- Noin 150 osallistujan vahvuisessa Suomen ev.lut. kirkon kirkkohallituksen evankelioimistyön toimikunnan järjestämässä Evankelioimisen teologian seminaarissa 26.-27.11. pohdittiin sekä kirkon että sen jäsenten vastuuta tavoittavassa työssä. Tapahtuman tavoitteena oli tukea 21.-25.1.2004 järjestettävää Suomen Evankelioimiskongressia (E4).

Lue lisää

Yli puolet ilmoittautuneista alle 40-vuotiaita

Kolme neljännestä E4-kongressin paikoista on jo täytetty

18.11.03 -- Suomen kirkot, herätysliikkeet ja kristilliset järjestöt kokoontuvat 21.-25. tammikuuta 2004 maamme historian laajapohjaisimpaan kristilliseen yhteistapahtumaan. Dipolissa järjestettävän E4-kongressin tavoitteena on etsiä ja päivittää yhteistä pohjaa ja strategiaa evankelioimistehtävän täyttämiseksi tämän sukupolven aikana.

Lue lisää

Heikko voimanainen kutsuu kuolemaan Anne Graham Lotz puhujaksi Suomen Evankelioimiskongressiin tammikuussa

19.10.2003 -- Maailman tunnetuimman evankelistan, Billy Grahamin tytär Anne Graham Lotz on lupautunut tammikuussa Espoon Dipolissa pidettävän evankelioimiskongressin yhdeksi pääpuhujaksi. Hänen isänsä on kutsunut tytärtään ”perheen parhaaksi julistajaksi”. Anne Graham Lotzin tie maailmankuuluksi raamatunopettajaksi on noussut henkilökohtaisen heikkouden keskeltä.

Lue lisää

Kalevi Lehtinen odottaa Evankelioimiskongressilta nuoren evankelistapolven esiinmarssia

15.9.03 -- Suomen tunnetuin evankelista Kalevi Lehtinen odottaa 21.-25.1. 2004 Dipolissa pidettävältä E4-kongressilta suuria.

- Odotan, että Suomen kristikansa näkisi, että ilman evankelioimista ei ole tulevaisuutta.

Lue lisää

Juha Tapio haluaa olla kertomassa siitä mitä silmät ei nää

15.9.03 -- Juha Tapio on viime kuukausien aikana noussut suuren yleisön tietoisuuteen monilla radiokanavilla soineella sinkullaan Mitä silmät ei nää. Uskovana muusikkona mies haluaa puhutella ihmisiä siellä, missä he ovat. Jeesuksesta kertomisen tärkeyteen Tapio on sitoutunut myös olemalla mukana Suomen Evankelioimiskongressissa Dipolissa tammikuussa 2004.

Lue lisää

E4–evankelioimiskongressi tuo eri sukupolvet yhteen

15.9.03 -- Tammikuun 21.-25. Espoon Dipolissa järjestettävässä Suomen Evankeliomiskongressissa 2004 (E4) eri sukupolvet etsivät yhdessä tuoreita tapoja esitellä Jeesus tämän ajan suomalaisille.

Lue lisää