MESK URBAANI UNELMA

E4-kongressi 2004

Kongressin pääpuhujista yksi oli Anne Graham Lotz, missioevankelistan Billy Grahamin tytär.

Suomen Evankelioimiskongressi 2004 (E4) järjestettiin Espoon Dipolissa 21.–25.1.2004. Siihen osallistui yhteensä 854 ihmistä, joita kongressin teema Usko Jeesukseen pelastaa yhdisti vahvasti.

Luterilaisia osallistujista oli 60 %, helluntailaisia ja vapaakirkollisia kymmenisen prosenttia kumpiakin sekä muiden kirkkokuntien ja itsenäisten seurakuntien edustajia viidennes. E4 olikin ensimmäinen näin laajamittainen kokous, jossa perinteiset kirkkokunnat, ns. vapaat suunnat ja uudet seurakunnat tekivät töitä yhdessä.Tavoitteena päivittää evankelioimismenetelmiä

E4 oli tarkoitettu hengelliseen taustayhteisöön, ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Suomen hengellisestä tilanteesta ja motivoituneita viemään sanomaa Jeesuksesta eteen päin.

Lue lisää

Materiaalitilaukset

Yhteistilaisuuksien puheet sekä strategia- ja valinnaispajojen alustukset on saatavina äänitteinä. Tulosta alla oleva tilauslomake!

Lue lisää

Kongressin osallistujatilastot

Kongrressiin osallistui yhteensä 854 ihmistä laajasti eri ikäryhmistä ja kristillisistä taustayhteisöistä. Heistä 774 osallistui koko kongressiin ja n. 80 oli päivävieraita.

Lue lisää

Statement at E4 Congress

Anne Graham Lotz, AnGel Ministries

Anne Graham Lotz sanoi, että jos kaikki maat ottaisivat vastuuta oman kansansa evankelioimisesta niin kuin Suomi, koko maailma pian kuulisi hyvät uutiset: synnit saa anteeksi, löytyy rauha Jumalan kanssa ja ikuisen elämän toivon saa Jeesuksen Kristuksen kautta.

Lue lisää

Kaikki kristityt yhdessä!

E4-kongressin takana oli laajapohjainen neuvottelukunta (katso alla), jossa oli edustajia maamme eri kirkoista ja kristillisistä järjestöistä sekä erityisesti pääkaupunkiseudun seurakunnista.

Lue lisää

E4-kongressin ohjelmassa paljon tilaa työpajatyöskentelylle

Kongressin ohjelman päärungon muodostivat raamattu- ja teemaluennot aamupäivisin, strategia- ja valinnaispajat iltapäivisin ja Yhteydenillat iltaisin. Päivä alkoi aina "Hyvät uutiset" -suoralla uutislähetyksellä, jossa kuultiin tuoreita uutisia evankeliumin eteenpäin menemisestä Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

Kongressin pääluennoitsijat

Pääluennoitsijoina toimivat Kalevi Lehtinen, Erik Vikström, Anne Graham Lotz, Jose Turunen ja Eero Junkkaala.

Lue lisää

Työpajoissa tehtiin töitä!

Evankelioimiskongressin kymmenissä työpajoissa päivitettiin vanhoja ja kehitettiin uusia evankelioimisen strategioita sekä tutustuttiin jo toimiviin menetelmiin.

Lue lisää

Vauhdikas Mostokin ihme -musikaali E4 -yleisötilaisuutena

Mostokin ihme -musikaali on varhaisnuorille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu vauhdikas, evankelioiva esitys. Sen näyttämönä on kuvitteellinen aasialainen kylä, mutta tarina perustuu tositapahtumiin.

Lue lisää

Uutisarkisto

Kongressista tuotettiin sen aikana sekä valmiita tiedotteita, taustamateriaalia että kuvamateriaalia suoraan nettiin.

Lue lisää

Kongressikuvat

alta löytyy E4-kongressikuvia!

Lue lisää