MESK URBAANI UNELMA

Työmuodot

Sanoma on sama, mutta se täytyy paketoida eri papereihin kohderyhmän tarpeiden perusteella. Luovuutta peliin! Meillä on elämän mullistava tarina viestittävänä.Monikäyttöinen Jeesus-video ja -DVD

Olli Luoma, Kansan Raamattuseura

Vuodesta 1979 lähtien Jeesus-filmillä tai videolla on ollut jo miljardeja tilastoituja katsojia. Eri versioineen se on maailman käytetyin evankelioimistyön väline. Sen menestyksen salaisuus on pitäytyminen Luukkaan kertomuksessa, välineen helppokäyttöisyys ja edullisuus.

Lue lisää

Jerusalem, Samaria ja maanääret

Jenni Huttunen, Missionuoret-YWAM Finland, Juhani Ahola, Operaatio Mobilisaatio

Jerusalem, Samaria ja maanääret. Voimmeko jäädä vain Jerusalemiin? Luovat tavat tavoittaa ihmisiä eri kulttuureissa. Anna lähetysaktion muuttaa omaa elämääsi - ja toisten!

Lue lisää

Alfa -- tehokas evankelioimismenetelmä

Helena Lintinen, Suomen Alfa-koordinaattori

Jo yli 130 maahan levinnyt Alfa-kurssi on yksi aikamme tehokkaimmista evankelioimisstrategioista. Viimeisen 12 vuoden aikana miljoonat ihmiset kaikenlaisista kulttuureista ja taustoista ovat löytäneet Jeesuksen Alfa-kursseilla.

Lue lisää

Jumala rakastaa kaupunkeja

Jumala rakastaa kaupunkeja, koska hän rakastaa ihmisiä ja kaupungeissa heitä on paljon.

Lue lisää

Kylätapahtuma, KKK

Esko ja Merja Luukkonen, Kansan Raamattuseura

KKK on yhtä kuin Kylille yhdessä Kyläläisten kanssa järjestämään Kylätapahtumaa. Kyläläisten suunnittelema ja toteuttama tapahtuma on oman yhteisön näköinen, siihen osallistuvat kaikki vauvasta vaariin. Työmuotoa voi soveltaa myös lähiöissä.

Lue lisää

Miksi liikuntaevankelioiminen toimii?

Maailman suurin ihmisryhmä ovat liikunnan parissa viihtyvät ihmiset: 80 prosenttia ihmisistä joko harrastaa itse liikuntaa tai seuraa urheilua.

Lue lisää

Onko Jumalalla mielipide luonnonsuojelusta?

Lennart Saari, A Rocha -kristillinen luonnonsuojeluyhdistys

Jopa 550.000 suomalaisnuorta haluaisi toimia luonnonsuojelujärjestössä. Suomalaiset ylipäänsä rakastavat luontoa. Onko kristityillä antaa heille mitään?

Lue lisää

Media muokkaa arvomaailmaa

Ihmiset elävät mediamaailmassa. Jos jokin ilmiö ei näy mediassa, silloin sitä ei ole heille olemassa. Juuri siksi, että keskivertosuomalainen käyttää eri medioita yli yhdeksän tuntia vuorokaudessa, kristittyjen tulisi vaikuttaa viestinnän sisältöön.

Lue lisää

Musiikki herätyksen etulinjassa

Musiikki on yksi väkevimpiä Jumalan antamia työkaluja evankelioimistyössä. Kristittyjen muusikoiden on aika herätä näkemään, kuinka ovet ovat avoinna monille estradeille, joille puhujilla ei ole asiaa: koulut, musiikkiklubit, mediamaailma jne.

Lue lisää

Taide Jumalan viestittäjänä

Me kaikki olemme kokeneet tämän -- että runon, laulun tai taulun sanoma läpäisee järjen suodattimen ja osuu suoraan ytimeen, syvälle. Osuma tuo oivalluksen ja auttaa kohtaamaan elämää. Eikö taiteelle ja luovuudelle siis olisi käyttöä Jumalan valtakunnassa? Tarvitaan taiteentekijöiden ja pastoreiden suunnitelmallista yhteistyötä, jotta viesti pääsee kuuluville.

Lue lisää