MESK URBAANI UNELMA

Luvatun maan lapset

Suurin osa ihmisistä tulee uskoon lapsena tai varhaisnuorena. Lasten sydämet ovat vastaanottavaisia hyvälle sanomalle. Seurakunnan ja yhteiskunnan tulevaisuus riippuu siitä, saavuttaako evankeliumi Suomen lapset ja miten heitä ohjataan eteenpäin Jeesuksen seuraajina.


Lapsi- ja varhaisnuorisotyön avainperiaatteita

Kari Hämäläinen, Jyväskylän vapaaseurakunta

Viime vuosina lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön on tullut mukaan paljon uusia toimijoita ja työtä varten on kehitetty uusia työtapoja, mutta evankeliumi hukkuu helposti muuhun toimintaan. Toimintastrategiat ovat paikoitellen vanhanaikaisia, ja työhön kaivataan mukaan miehiä. Silti uskoon tulleita on edelleen paljon lasten ja varhaisnuorten joukossa.

Lue lisää

Lapsi- ja varhaisnuorisotyön strategioita

E4-kongressin Lapset ja varhaisnuoret strategiapaja

Jumala käski Moosesta käyttämään sitä, mikä hänellä oli kädessään — sauvaa (2. Moos. 4:2). Mieti, mitä sinulla on kädessäsi. Missä työmuodossa olet nyt mukana? Voisiko siihen lisätä jotain? Miten tavoitat sen kautta alueesi lapsia ja varhaisnuoria? Miten jo toimivaa työtä voisi edelleen vahvistaa? Käytä rukoillen ja rohkeasti sitä, mitä sinulla tai teillä on, ja pidä esillä hyvää sanomaa Vapahtajasta.

Lue lisää

Kuinka esitän lapselle kutsun Jeesuksen yhteyteen?

Raija Pajuniemi, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

Tuulikki Viitaniemi, Suomen Lapsievankelioimisyhdistys

Lue lisää

Mitä on King's Kids?

King's Kids työn motto on: ”Tunne Jumala ja tee hänet tunnetuksi”. Toiminta yhdistää perheitä. Mukana voi olla kaikenikäiset yhdessä vanhempiensa kanssa.

Lue lisää

Outi Rossi: Lapset kannattaa ottaa vakavasti

E4-kongressin nettitoimitus

Fida internationalin lapsityön koordinaattori ja Mostokin ihme -musikaalin puuhanainen Outi Rossi kannustaa suhtautumaan lapsiin täysivaltaisina evankeliumin kohteina ja Jumalan palvelijoina.

Lue lisää