MESK URBAANI UNELMA

Inspiroidu

Kaipaatko inspiraatiota evankelioimiseen? Onko motivaatio hukassa? Tässä osastossa on evästystä sinulle siihen.Evankeliumi

Voiko nykyihminen tuntea Jeesuksen?

Lue lisää

Usko Jeesukseen pelastaa

Kalevi Lehtinen, Agape Europe

Aiheemme kolme tärkeää sanaa — usko, Jeesus ja pelastus — sisältävät kaiken, mikä evankelioimistyössä on olennaista. Pelastus on ihmisen aseman ja kohtalon todellinen muutos. Usko yhdistää meidät Kristukseen. Meidän Pelastajamme on kuitenkin Kristus, ei usko. (Joh. 3:16–17)

Lue lisää

Evankeliumi kuuluu pelastukseen kelpaamattomille

Ilkka Puhakka, Kansan Raamattuseura

Jeesus piti ensimmäisen synagogasaarnansa omassa kotikaupungissaan. Näin hän antoi ohjelmanjulistuksensa: miksi hän on tullut, mitä hän tekee ja mitä hän haluaa antaa.

Lue lisää

Nyt on pelastuksen päivä

Piispa Erik Vikström, Porvoon hiippakunta

“Jumalan työtovereina me vetoamme teihin: ottakaa Jumalan armo vastaan niin, ettei se jää turhaksi! Hänhän sanoo: Oikealla hetkellä olen kuullut sinua, pelastuksen päivänä olen tuonut sinulle avun, juuri nyt on oikea hetki, juuri nyt on pelastuksen päivä.” (2. Kor. 6:1 –2)

Lue lisää

Evankelioimisen 10 käskyä

Piispa Erik Vikström, Porvoon hiippakunta

Lue lisää

En häpeä evankeliumia!

Anne Graham Lotz, AnGel Ministries

Yksi perheeni lempilajeista on viestijuoksu. Siinä joukkueen ensimmäinen juoksija tarttuu viestikapulaan ja juoksee oman osuutensa mahdollisimman nopeasti. Kun hän pääsee oman osuutensa loppuun, hän tulee seuraavan juoksijan rinnalle. Molemmat juoksevat täyttä vauhtia, ja ensimmäinen juoksija antaa kapulan toiselle.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta!

Lisää evankeliumin sisällöstä löytyy alta.

Lue lisää