MESK URBAANI UNELMA

Turun seutu

Lokakuussa 2004 järjestettiin Turussa evankelioimiskoulutustapahtuma Virtaa! - energiaa Turun evankeliointiin

Yhteyshenkilöt:

Hannu Hatanpää
050-373 9905

Heidi Järvinen
044-588 2243Turussa seurakunnat etsivät yhdessä tuoreita keinoja, joilla tavoittaa  alueen ihmiset. E4-aluetyöryhmässä uskotaan, että kristittyjen etsiessä toisiaan ja Jumalaa alkaa tapahtua. Jo nyt tavalliset seurakuntalaiset ovat aktivoituneet rukoilemaan ja kantamaan huolta kotikaupungistaan.

Dipolin E4-kongressin innoittamana Turussa alkoi helmikuussa 2004 kokoontua seurakuntien työntekijöistä ja maallikoista koostuva ryhmä pohtimaan E4:lle jatkoa.

Tähän mennessä halu rohkaista paikallisseurakuntia ja kristillisiä yhteisöjä evankelioimiseen on poikinut ennennäkemättömän laajaa seurakuntien välistä yhteistyötä ja tehostunutta rukousta Turun puolesta.

Yhteistyö mahdollisti paikallisen evankelioimisen koulutustapahtuman lokakuussa 2004. Tämä Virtaa!-tapahtuma antoi nimen Turun alueen E4-prosessille.

 Periaatteet

Turun alueen E4-prosessi etenee monimuotoisena, mutta keskittyy selkeästi neljään päämäärään:

Lue lisää

Turun E4-aluetyöryhmä

Turun E4-aluetyöryhmä koostuu Virtaa!-tapahtuman jälkeen työskentelyä jatkaneiden tiimien vetäjistä. Kukin tiimi keskittyy johonkin evankelioinnin kohderyhmään tai osa-alueeseen. Aluetyöryhmää täydentävät lisäksi tapahtumaa järjestäneiden työryhmien edustajat.

Lue lisää

Tiimit

Kukin tiimi keskittyy yhteen evankelioinnin kohderyhmään tai osa-alueeseen. Tiimien tehtävä on tukea eri evankelioinnin muotoja ja kannustaa uusia ja vanhoja tekijöitä.

Tiimien toiminnasta, tapaamisista ja suunnitelmista tulee tietoa tälle sivulle.

Lue lisää

Koulutus

Yksi Virtaa!-prosessin tavoitteista on varustaa ruohonjuuritason kristittyjä tukemalla ja järjestämällä evankelioimiseen liittyvää koulutusta.

Lue lisää

"VIRTAA" antoi energiaa ja intoa

Lokakuussa 2004 (16.-17.10.) järjestettiin Turussa ”Virtaa!” -koulutustapahtuma, jossa jaettiin eväitä ilosanoman levittämiseen. Tapahtuma kokosi Aurajoen koululle n. 230 seurakuntien aktiivia ja työntekijää. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuultiin opetusta evankelioimisen perusperiaatteista, etsittiin rukoillen Jumalan suunnitelmia omalle kotiseudulle ja innostuttiin yhteisestä päämäärästä: Turun voittamisesta Kristukselle.

Lue lisää