MESK URBAANI UNELMA

Kesän Urbaanit unelmat ja Totuus

Autonpesupiste Jyväskylässä
Tänä vuonna Jyväskylän, Kajaanin ja pääkaupunkiseudun Urbaani unelma -tapahtumissa sekä Oulun Totuus-tapahtumassa tuhannet ihmiset tulivat kosketuksiin Jumalan rakkauden kanssa pyyteettömien hyvien tekojen kautta.

 

Kesäkuussa Jyväskylän Urbaanissa unelmassa oli mukana kahdeksan seurakuntaa ja kolme muuta kristillistä yhteisöä. Tapahtuma oli jatkoa viime syksyn Missio Jyväskylän yhteydessä pidetylle Urbaani unelma -tempauspäivälle.

 

- Ihmiset ihmettelevät ilmaista palvelua ja kysyvät, miksi. Siinä avautuu mahdollisuuksia kertoa Jumalan rakkaudesta. Tämä konsepti vain toimii, Knihtilä innostuu.

- Jos saisin päättää, soisin, että kaikki hengelliset johtajat saisivat kokemuksen palvelutempauksissa syntyvistä inspiroivista kohtaamisista tavallisten ihmisten kanssa.

 

Ensimmäistä kertaa Kajaani

 

Kajaanin Urbaani unelma toteutettiin heinäkuun alussa juuri Kansanlähetyspäivien alla. Tiimiläisiä oli mukana olleista Kainuun Kansanlähetyksestä, helluntai- ja baptistiseurakunnasta 46 ja erilaisia palvelupisteitä kahdeksan.

 

Tapahtuman koordinaattori Auli Hokkanen oli iloinen Kajaanin kristittyjen verkottumisesta. Ekumeenisen rukousviikon lisäksi kaupungissa ei ole juuri ollut kristittyjen yhteisiä ulostuloja.

- Tapahtuma vahvisti uskovien kokemusta, että olemme saman Kristus-ruumiin jäseniä ja voimme tehdä työtä yhdessä. Minusta palveleminen oli parasta, Prismassa kauppakasseja pakannut Hokkanen totesi.

 

Pääkaupunkiseudun taustayhteisöjen määrä tuplaantui

 

Toista kertaa pääkaupunkiseudulla järjestetty viisipäiväinen Urbaani unelma -tapahtuma järjestettiin elokuun alussa. Tänä vuonna järjestävien taustayhteisöjen määrä tuplaantui 40:een. Tapahtuman aikana järjestettiin päivisin eri puolilla pääkaupunkia n. 100 palvelutempausta kenkien lankkauksesta rukoukseen. Iltatilaisuudet kokosivat yhteensä 11 500 henkeä.

 

Kaupunkilaisille tarjottiin myös ilmaiskonsertteja: Samuli Edelmannin suosittu virsikonsertti kuultiin Helsingissä ainoan kerran tänä kesänä Urbaanissa unelmassa. Jäähallin lavan täyttänyt Jippii-kuoro kosketti sydämiä lastenkonsertissa päätöspäivänä.

 

Palvelutempausraportteja voi katsoa osoitteesta:

Lisää Urbaanista unelmasta: www.urbaaniunelma.fi

 

Oulussakin palvellaan

 

Myös jo kolmatta kertaa elokuussa järjestetty Totuus-tapahtuma sisälsi palvelutempauksia kävelykadun lavaohjelman lisäksi. Vapaaehtoisia oli mukana n. 200 melkein kaikista kaupungin seurakunnista. Lue lisää: http://www.yksitotuus.fi/