MESK URBAANI UNELMA

Leipää ja rukousta kävelykadulla

Hämeenlinnan torilla kohdattiin ihmisiä.
Hämeenlinnan seudun seurakunnat jakoivat lauantaina 13.9.2008 ilmaisia leipiä ja rukouksesta kertovia kirjoja torilla. Tempaus oli osa kristittyjen yhteistä, valtakunnallista Rakas rukous -teemavuotta.

 

Leipiä ja Alfa-kurssin rukouskirjoja sekä raamattu-cd:itä jaettiin torilla olleesta  kojusta käsin. Samalla kiinnostuneet saivat osallistua Rakas rukous -kyselyyn, tuoda rukousaiheitaan rukoiltavaksi ja saada ilmaisen elokuvalipun illan kahteen elokuvanäytökseen Wetterhoffin salissa, Wetterhoffinkatu 2. Narnia-elokuvassa Velho ja Leijona seikkailivat neljä lasta ja Aslan-leijona. Kello 19 näytöksen Keihään kärki (K15) vei katsojan Amazonin viidakkoon, jossa erilaiset kulttuurit törmäävät ja kosto elää. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

 

Evästä elämään -nimellä kulkevan tempauksen järjestäjinä olivat Hämeenlinnan E4-aluetyöryhmä, helluntaiseurakunta, vapaaseurakunta, Linkkiseurakunta, Nokia Missio, Rengon Elävä vesi -seurakunta ja Janakkalan helluntaiseurakunta.

 

Rakas rukous 2008 -teemanvuoden tavoite on rohkaista ja vahvistaa kristittyjen yhteistä rukousta oman asuinyhteisön ja koko maan puolesta. Teemana on yksikin rukous vaikuttaa. Rukousvuosi huipentuu lokakuussa Turussa järjestettävään kansalliseen Kristus-päivään. Rukousvuodessa on mukana 48 kristillistä tahoa. Lisätietoja www.rakasrukous.fi.