MESK URBAANI UNELMA

Rukousaiheet 14.12.2007

E4-tiimi kiittää kaikkia esirukoilijoitamme! Olemme täysin tietoisia siitä, ettei työmme kanna hedelmää, menesty ja tuota toivottua tulosta ilman Teidän rukouksianne. Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Joulu on hetken päästä. Hiljennymme läheistemme kanssa iloitsemaan Herramme Kristuksen syntymästä.

Muutama vuosi sitten kehotin seurakuntalaisia tekemään tänä jouluna jotain poikkeuksellista. Kun annat lahjasi läheisellesi sano: Annan tämän lahjan sinulle, koska Kristus Jeesus on syntynyt. Joulun jälkeen monet tulivat kertomaan kuinka olivat toimineet kehotukseni mukaan, lahjaa antaessaan. Kuinka kodin ilmapiiriin oli tullut ihmeellinen muutos, pyhyyden tunne ja herkkyys. Lahjalle oli tullut toisenlainen sisältö ja tarkoitus.

Jeesus on Joulun Herra, se kannattaa myös sanoa ääneen.  

Kiitämme Teitä kaikkia kuluneen vuoden rukouksistanne. Olemme saaneet toteuttaa Herralta saamaamme näkyä, Suomen evankelioinnin edistämisestä. Olemme nähneet kuinka Urbaani Unelma – tapahtumat etenevät ja yhä useammat kaupungit suunnittelevat koko paikkakuntaa koskettavaa kristittyjen yhteistä evankeliointia vuodelle 2008.

Olemme saaneet olla terveitä ja tarpeistammekin on pidetty huolta. Olemme saaneet nähdä kymmenien tulevan Jeesuksen luo ensimmäistä kertaa. Kiitos teidän rukoustenne.

Näin vuoden lopulla, pyydämme rukoustanne koko tiimin joulunajalle. Pyydämme suojelusta ja rauhaa joulunviettoon rakkaittemme kanssa sekä sopivasti lepoa. Muistakaamme erityisesti Kalevia ja Leenaa heidän lomallaan Yhdysvalloissa.

Unelma Suomesta -uuden vuoden tapahtuma

Viimeiset valmistelut ovat käynnissä ja niihin vielä pyydämme rukoustukea. Asiat ovat hyvällä mallilla. Rukoillaan, että tapahtumasta tulee juhla, jossa Jumala on mielellään läsnä.

Rukouksen vuosi 2008

Ensi vuosi käynnistää uuden teeman: Rakas Rukous 2008. Teemavuoden tarkoitus on innostaa kaikkia kristillisiä yhteisöjä rukoilemaan enemmän. Halumme vahvistaa rukousta Suomen puolesta, seurakunnan puolesta ja evankelioinnin puolesta. Teema rohkaisee järjestämään erilaisia rukoustempauksia oman paikkakunnan hyväksi sekä aktivoimaan oman yhteisön rukousta. Kehoitamme kaikkia yhteiseen puolen päivän rukoushetkeen yksin tai yhdessä Suomen puolesta päivittäin klo 12.

Rakas rukous 2008 – vuodesta voit lukea lisää web-sivuilta: .

Vuosi huipentuu kaikkien kristittyjen yhteiseen suureen Kristus-päivään 17–18.10.2008 Turussa Turku-hallissa. Kristus-päivään odotetaan 10.000 osallistujaa kaikkialta Suomesta. Laita päivämäärä jo nyt kalenteriisi!

Näihin sanoihin ja tunnelmiin, toivotamme kaikille rukousviestin lukijoille Siunattua ja rauhaisaa Vapahtajan syntymäjuhlaa.

Tulkoon sinun valtakuntasi ja tapahtukoon Sinun tahtosi, niin maan päällä kuin taivaissa. Aamen.

E4-tiimi ja rukouskoordinaattori, Antero Laukkanen