MESK URBAANI UNELMA

Ajankohtaiset rukousaiheet

Paitojen tuunauspiste. Kahvitarjoilupiste.

E4-RUKOUSVIESTI SYYSKUU 2008

 

Hyvä rukousystävämme,

 

Lähdemme kiitollisin mielin kohti syyskautta. Takana on hyvä kesä, jossa on ollut useita evankelioimistapahtumia. Erityisesti olemme kiitollisia pääkaupunkiseudun Urbaani Unelma -tapahtumasta, jossa lähes 100 ihmistä antoi elämänsä Jeesukselle. Tapahtuma näkyi katukuvassa monina palvelutempauksina, ylitti uutiskynnyksen ja toi raikasta väriä kaikkialle mihin se meni.

 

Nyt on jälleen aika virittää rukoukset palaviksi ja kohottaa evankeliumin lippu korkealle.

 

KIITOSAIHEITA:

 

Outi Rossi on lähettänyt kiitos- ja rukousaiheen: ”Kiitosaihe ”Jippii-kupla, salainen tehtävä” -elokuvan kuvauksista. Ne ovat sujuneet oikein hyvin, vaikka projekti on todella iso ja mukana on noin 500 henkeä. Vielä on edessä pari kuvauspäivää (7.9. ja joku muu) ja sitten iso urakka editoinnissa. Rukoilkaa, että elokuva valmistuu marraskuussa ja että Jumala avaa sille oikeat ovet!

 

Maarit Eronen on myös kiitosmielellä: ”Kiitos rukouksista! Kesän Urbaani unelma -tapahtumat sekä Totuus-tapahtuma Oulussa menivät hyvin ja ihmisiä tuli Jeesuksen yhteyteen. Merkittävä kiitosaihe on myös E4-sihteerin löytyminen. Brita Halla-aho aloitti syyskuun alussa.

 

SYKSYYN TARVITSEMME RUKOUSTUKEA:

 

1. Tiimin uusi tilanne: uusi sihteeri Brita Halla-aho aloittaa, tiiminjohtaja Jussi Miettinen toimii myös OPKO:n pääsihteerinä, ja E4-koordinaattori Maarit Eronen on Englannissa opiskelemassa.

 

2. Urbaanin unelman mahdolliset jatkoprosessit ja uudet tapahtumat eri paikkakunnilla: pääkaupunkiseutu, Jyväskylä, Kajaani, Joensuu, Tampere, Lahti jne. Johdatusta ja varjelusta yhteyteen.

 

3. Rakas rukous -teemavuosi: rukousta Suomen, evankelioimisen ja seurakuntien puolesta.

 

4. Kristus-päivän (18.10. Turussa) järjestelyt ovat nyt kiireisimmillään. Rukoillaan kaikille vastuullisille suojaa ja voimia vaativassa työssä. Pyydetään päivään kaunista säätä, turvallista matkaa kaikille osanottajille, suosiota ja näkyvyyttä valtamediassa, varoja tapahtuman kuluihin Kansan Raamattuseuralle.

 

Kiitos kun kuljet kanssamme rukouksen tietä.

E4-Rukoustyöryhmä, Antero Laukkanen


ja saat ajankohtaiset rukousaiheet suoraan sähköpostiisi! (Yhteystietojasi ei käytetä muuhun.)