MESK URBAANI UNELMA

Teemavuosi tekee Raamattua tunnetuksi

Teemavuoden logo ladattavissa alasivulta
Vuosi 2007 on nimitetty Rakas Raamattu -teemavuodeksi. Raamatun arvovalta on höltynyt suomalaisessa yhteiskunnassa. Nuoret eivät enää tunne Raamattua, eivätkä monet kristityt ole juurtuneita Jumalan Sanaan.
 
Teemavuoden tarkoituksena on tehdä Raamattua tunnetuksi, innostaa ihmisiä lukemaan Raamattua sekä palauttaa Raamatun arvovaltaa. Vuoden aikana Raamattua tuodaan esille eri tavoin. Seurakunnissa tullaan järjestämään mm. raamattuaiheisia teematilaisuuksia.

Raamattu on kristittyjen yhteinen asia.Yhdessä kristittyinä voimme viedä Raamatun koteihin sekä kouluihin ja olla edistämässä Jumalan Sanan tuntemusta.
Lisää tietoa Rakas Raamattu 2007 -teemavuodesta saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
 
Lue lisää teemavuoden aloittaneesta 

 

 

 


Temaåret har nu också ett svenskt namn: Älskade Bibel 2007

Målet är att göra Bibelns ord känt och inspirera människor till att själva studera Bibeln. Tillsammans kan vi göra mera!

Lue lisää

Power Point -esitys teemavuodesta

Lataa tästä Rakas Raamattu -teemavuoden Power Point -esitys ja näytä se vaikka seurakunnassasi, pienryhmässäsi, rukouspiirissäsi, kaveriporukassasi tai toimikunnassasi. Yhdessä voimme enemmän!

Lue lisää

Rakas Raamattu -kalenteri

Teemavuoden kalenteriin voi kukin lisätä omat raamattuaiheiset tapahtumansa. Päällekkäisyys ei haittaa. Kalenterissa voi näkyä kaikki raamattuaiheiset tapahtumat riippumatta siitä, ovatko ne varta vasten teemavuotta varten suunniteltuja. Uudet tapahtumamerkinnät julkaistaan kierrettyään tiedottajan kautta.

Lue lisää

Ideoita toteutettavaksi

Tässä on joitakin ideoita toteutettavaksi,  jotta Raamattu voitaisiin tehdä tunnetuksi ja jotta ihmisiä voitaisiin innostaa lukemaan Raamattua.

Lue lisää

Ideassa mukana

Rakas Raamattu 2007 -teemavuosi on kristittyjen yhteinen asia. Nelisenkymmentä kristillistä järjestöä ja kirkkokuntaa haluaa tehdä Raamattua tunnetuksi omissa rakenteissaan. Mukana on...

Lue lisää

Juliste ja logo ladattaviksi

Lataa juliste ja logo käyttöösi! Julisteen tyhjään kohtaan voit lisätä oman tapahtumasi yksityiskohdat.

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteista voit lukea, missä Rakas Raamattu 2007 -teemavuoden toteutuksessa ollaan menossa.

Lue lisää

Kuvagalleria

Täysresoluutiokuvia voi käyttää kuvamateriaalina esimerkiksi lehtijuttujen yhteydessä.

Lue lisää

Linkit

Tältä sivulta löytyy raamattuun liittyviä linkkejä.

Lue lisää