MESK URBAANI UNELMA

KidsGames

KidsGames on lasten ja varhaisnuorten urheilukurssi, jossa liikunnan avulla opetetaan kristillisiä arvoja ja kutsutaan osallistujia mukaan seurakuntaan.

Tulosta suomennettu Täydellinen pelaajaa -materiaali!

Päivitetty 13.6.2007.KidsGames-urheiluevankeliointi toimii ja se on todella valloittamassa maailmaa! Sitä on eri muodoissaan toteutettu jo 150 maassa ympäri maapalloa. Myös Suomessa järjestettiin ensimmäiset KidsGames-ohjelmat Jyväskylässä, Helsingissä, Haminassa ja Forssassa ennen vuoden 2005 MM-kisoja.

KidsGames ei ole organisaatio, vaan toimintamalli, jolla ei ole henkilökuntaa tai keskuspaikkaa. Kansainvälinen vapaaehtoistiimi kehittää 2 vuoden välein uudet koulutusmateriaalit kentältä tulevien kokemuksien ja ideoiden pohjalta.

KidsGames on selkeä 5 tai 10 päivän ohjelma, joka on toimiva sisältö sellaisenaan, mutta sen toteuttaminen paikallisesti vaatii aina suunnittelua.  Tärkeintä on tavoittaa alueen lapset ja johdattaa heitä paikallisiin seurakuntiin.

Lisätietoa Perttu Laaksoselta

Tarjolla on käytännöllinen ja hauska tapa evankelioida lapsia. Kannattaa kiinnostua!

Lisätietoa KidsGames-ohjelmasta Suomessa löytyy . Sieltä saat mm. KidsGames pähkinänkuoressa -yhteenvedon ja KidsGames MM-kilpailujen säännöt.
Sivulle on lisätty

Katso myös kansainvälinen sivu .

Tämän sivun alalaidasta voit tulostaa suomennetun 2006 KidsGames-materiaalin:

Aivan sivun alalaidassa: Pääopetusmateriaali "Täydellinen pelaaja" -opetusohjelma, joka on tänä vuonna rakennettu jalkapallon MM-kisateemaan sekä tuorein korjattu versio "Liikunnalliset teemaharjoitteet" .

Ohjelmaan kuuluu myös "Urheilijoiden haastattelut", ja "Näytelmät - löytöretki Raamattuun".

 

Täydellinen pelaaja -opetusohjelma Liikunnalliset teemaharjoitteet (jalkapallo)

Näytelmät ja urheilijoiden haastattelut

KidsGames-ohjelmassa opetetaan Raamattua monin luovin tavoin. Tältä sivulta voit tulostaa näytelmät ja urheilijoiden haastattelut.

Lue lisää

Leirimuistoja Lieksasta

Kesällä 2006 vietettiin Lieksassa KidsGames-leiriä kauniissa ja lämpimässä säässä.
Lue, mitä opittiin ja katso kuvia sivun ala-laidassa.

Lue lisää