MESK URBAANI UNELMA

E4-projektit

E4-prosessi palvelee kristittyjen yhteistä evankelioimistyötä mm. tiedotuksen kanavana. Esimerkiksi Perheniemen evankelisessa opistossa toteutuva evankelistakoulutus toteutuu yhteistyössä Perheniemen ja E4:n kesken (kuvassa).


Kolmannen vuosituhannen evankelista 2009-2010

Perheniemen evankelisen opiston ensimmäinen evankelistakurssi juhli valmistumista äitienpäivänä. Seuraava monimuoto-opetuksena toteutettava puolentoista vuoden evankelistakoulutus alkaa 4.8.2009. Koulutus on tarkoitettu jokaiselle evankelistan kutsumusta pohtivalle kirkkokunnasta tai kristillisestä taustasta riippumatta. Haku on alkanut.

Lue lisää

Rakas rukous -teemavuosi 2008

Vuosi 2008 on kristittyjen yhteinen Rakas rukous -teemavuosi, jonka aikana rohkaistaan rukoilemaan Suomen, seurakuntien ja ilosanoman leviämisen puolesta.

Lue lisää

Urbaani unelma

Urbaani unelma on provosoivaa palveluevankeliomista. Kristityt yhdessä tekevät hyviä tekoja, mikä saa palvelun vastaanottajan kysymään, miksi. Siinä avautuu mahdollisuus kertoa Jumalan rakkaudesta ja kutsua ihmistä tavalla tai toisella sen piiriin.

Lue lisää

Teemavuosi tekee Raamattua tunnetuksi

Vuosi 2007 on nimitetty Rakas Raamattu -teemavuodeksi. Raamatun arvovalta on höltynyt suomalaisessa yhteiskunnassa. Nuoret eivät enää tunne Raamattua, eivätkä monet kristityt ole juurtuneita Jumalan Sanaan.

Lue lisää

KidsGames

KidsGames on lasten ja varhaisnuorten urheilukurssi, jossa liikunnan avulla opetetaan kristillisiä arvoja ja kutsutaan osallistujia mukaan seurakuntaan.

Tulosta suomennettu Täydellinen pelaajaa -materiaali!

Päivitetty 13.6.2007.

Lue lisää